Log in issues

Discussion in 'BeerAdvocate Talk' started by steveh, Jun 8, 2021.

  1. steveh

    steveh Poo-Bah (2,963) Oct 8, 2003 Illinois
    Society

    I had this trouble a couple weeks ago; can't log in from the front page, but I can go to the forums list and log in.

    If I log in then to go to the front page, it shows I'm not logged in.

    If I click on one of the "new posts" in the front page list it takes me to the first page of the thread, not to the newest -- but shows I'm logged in.

    Also, the FP has the weird missing link icons where some graphics should be.

    This is happening on my Mac desktop and my Android phone. Anyone else seeing weirdness?
     
    tasterschoice62, BigIronH and bret27 like this.
  2. Todd

    Todd Founder (6,244) Aug 23, 1996 California
    Staff Moderator Fest Crew Society Trader

    Without more info, it sounds like a cookie or caching issue. First, ensure that your browser is accepting cookies. Second, I recommend logging out, clearing your cache, quitting your browser, restarting it, and then logging in again.
     
    LarryV, bret27 and TheIPAHunter like this.
  3. steveh

    steveh Poo-Bah (2,963) Oct 8, 2003 Illinois
    Society

    Todd -- done all that, and don't forget this is happening identically on 2 different platforms.
     
  4. Todd

    Todd Founder (6,244) Aug 23, 1996 California
    Staff Moderator Fest Crew Society Trader

    Feel free to start a convo with me and post some screenshots to help with troubleshooting. Thanks.
     
    steveh likes this.
  5. gatornation

    gatornation Poo-Bah (7,755) Apr 18, 2007 Minnesota
    Society Trader

    Same issue here on IPad, Log in prompt would not respond. I restarted browser and was able to log in. Only happened today.
     
  6. steveh

    steveh Poo-Bah (2,963) Oct 8, 2003 Illinois
    Society

    I'll get to it in a little while.
     
  7. Todd

    Todd Founder (6,244) Aug 23, 1996 California
    Staff Moderator Fest Crew Society Trader

    From the homepage only, like @steveh?
     
  8. gatornation

    gatornation Poo-Bah (7,755) Apr 18, 2007 Minnesota
    Society Trader

    Yes from the Home page ,if i went to forums and hit log in I was the able to sign in, it did show i was live on line.
     
    tasterschoice62 and steveh like this.
  9. Todd

    Todd Founder (6,244) Aug 23, 1996 California
    Staff Moderator Fest Crew Society Trader

    Hit the homepage now and let me know if it's still happening. Thanks.
     
  10. zid

    zid Poo-Bah (1,587) Feb 15, 2010 New York
    Society Trader

    Same for me. Couldn't log in from homepage at one point today, but could log in on forum page... but I'm not currently having the issue. @Todd
     
    Todd and steveh like this.
  11. gatornation

    gatornation Poo-Bah (7,755) Apr 18, 2007 Minnesota
    Society Trader

    Just signed in and out from Home Page 2 times with no issues.
     
    Todd likes this.
  12. Todd

    Todd Founder (6,244) Aug 23, 1996 California
    Staff Moderator Fest Crew Society Trader

    Thanks, everyone. I'm not 100% sure what caused this for some and not others. Looks like there may have been an HTML compatibility issue with some browsers, so I applied a fix that could help.

    If it happens again, please let me know ASAP and try to screenshot it.
     
    gatornation and steveh like this.
  13. BigIronH

    BigIronH Devotee (413) Oct 31, 2019 Michigan
    Society Trader

    Same issue here. On iPhone
     
    ChicagoJ likes this.
  14. BillAfromSoCal

    BillAfromSoCal Aspirant (252) Aug 24, 2020 California

    until just now, when I clicked on the log in button all day today, nothing happened. however, I could select the sign-up button for a new account and then select the login button that appeared once the next screen appeared and it got me logged in. Now it is working normally. I'm using a PC running Microsoft Edge as a browser
     
    ChicagoJ and BigIronH like this.
  15. BigIronH

    BigIronH Devotee (413) Oct 31, 2019 Michigan
    Society Trader

    Same scenario on my end.
     
    BillAfromSoCal likes this.
  16. tasterschoice62

    tasterschoice62 Poo-Bah (2,207) May 14, 2014 Rhode Island
    Society Trader

    Yup. The exact thing. Just started actually.
     
  17. Todd

    Todd Founder (6,244) Aug 23, 1996 California
    Staff Moderator Fest Crew Society Trader

    Odd. Nothing has changed on our end that could cause this, but I’ll keep on digging.

    To troubleshoot this further, please only reply with your operating system and browser versions.

    Thanks.
     
  18. steveh

    steveh Poo-Bah (2,963) Oct 8, 2003 Illinois
    Society

    @Todd -- I'm currently running Firefox 78.11.Oesr on an iMac using OS X El Capitan (10.11.6) on my desktop.

    My Android 7.0 phone uses Chrome 90.0.4430.210.

    Hope that's helpful in some way.
     
  19. _pat_

    _pat_ Initiate (46) Apr 26, 2016 Colorado

    Got a new work laptop and I'm now experiencing the same issue on Chrome 91.0.4472.77. After I click the login button, I'm redirected to the sign up page.
    I'm able to log in on Safari, just not Chrome.
     
  20. Bitterbill

    Bitterbill Poo-Bah (7,675) Sep 14, 2002 Wyoming
    Society

    You fellas really log out? I never do that. Shrugs.
     
  21. _pat_

    _pat_ Initiate (46) Apr 26, 2016 Colorado

    I never do either but I'd like to procrastinate on my new work laptop :wink:
     
    Bitterbill likes this.
  22. steveh

    steveh Poo-Bah (2,963) Oct 8, 2003 Illinois
    Society

    I don't log out, I just don't click the "stay logged in" button.

    If I didn't have to log in once in awhile I'd forget my password. :confused:
     
    Bitterbill likes this.
  23. Bitterbill

    Bitterbill Poo-Bah (7,675) Sep 14, 2002 Wyoming
    Society

    Lol! Umm, my password. What is it again???
     
  24. readyski

    readyski Aspirant (281) Jun 4, 2005 California
    Trader

    Pretty sure it's Bitterbill :thinking_face:
     
    Bitterbill and bbtkd like this.